форум подписка реклама о журнале ссылки
  Журнал для женщин НАТАЛИ

сделать стартовой страницейдобавить в Избранноеобратная связь Форум журнала Натали

"Натали" on-line
    Посиделки у "Натали"   создать новый 
Мій хлопець трудоголік
Вторник, 25 мая 2004,01:10     ответить 
Ми зустрічаємося вже рік і сім місяців. Для мене це досить великий термін. Я ні з ким ще так довго не зустрічалась. Один час я думала, що цей хлопець - той, з яким я проживу все своє життя. Одразу попрошу без нотацій типу: ти ще дуже молода і т.д. Я не бачу просто інших кандидатур, з якими мені було б добре.
Я думала, що все, я знайшла свою долю. Він був ніжний, уважний, хоча був зайнятий, завжди знаходив час, щоб сказати мені щось приємне, вигадував різні милі сюрпризи. А тепер усе кардинально помінялося. Він знайшов нову роботу, він веб-дизайнер. його робота здатна замінити йому всі земні радощі. Він спокійно може прожити сам. Він сам планує свій день, але планує так, що для мене там немає місця. Може, це не навмисно, так виходить, але я від цього страждаю. У нас уже не ті стосунки, щоб я думала: не буду нав"язуватися, типу дівчині не треба бути надто настирною і т.д. Але виходить так, що я саме нав"язуюсь. 95% часу я чую від нього: у мене нема часу, подзвони пізніше, я працюю. А коли він знаходить дві години часу на тиждень, щоб побачити мене, він душею на роботі: як же так, я ж пообіцяв, вони ж мене чекають, а я тут час марную. Він не може спланувати свій робочий час, він просто схиблений на роботі і мене відсуває на саме останнє місце. Ми стали фактично чужі, хоча він говорить, що жити без мене не може. Виходить, що він мене обманює. Або я сама себе обманюю і це не та людина, яка мені треба.
Він купує мені все, що треба, не надає грошам особливого значення, хоча заробляє не так багато. Принаймні, коли я кажу йому, що віддам речі, які він мені подарував (наприклад, телефон, щоб не виглядало, що я з ним була через його щедрість), він відповідає, що не візьме, бо подарував його, а не дав покористуватись.
Але він став дуже віддаленим. Навіть коли ми вдвох, він не може повністю розслабитися і просто побути зі мною.
Ще одна його проблема (принаймні для мене) - це його принципи. Він не хоче ними поступатися в будь-якому разі. Та я й не вимагаю цього, просто він міг би бути більш м"який, але він каже, що втратить тим самим своє обличчя. Порадьте, що робити і як зробити його більш слухняним. Я втомилася від його бзиків, але кидати не хочу

Ответить на сообщение

Тема :

Фотогалерея форума
Правила форума
WWWomen.ru WWWomen online! Rambler's Top100 Fair.ru Ярмарка сайтов
Все права на статьи, иллюстрации, иные материалы ресурса принадлежат ЗАО "Холдинговая компания "Блиц-Информ" и охраняются законом.
ЗАО "Холдинговая компания "Блиц-Информ" оставляет за собой право использовать материалы сайта по собственному усмотрению.