форум подписка реклама о журнале ссылки
  Журнал для женщин НАТАЛИ

сделать стартовой страницейдобавить в Избранноеобратная связь Форум журнала Натали

"Натали" on-line
    Обсуждение публикаций "Натали"   создать новый 
RE: Дякую за відгук
Вторник, 30 декабря 2003,15:58 В.Пасічник     ответить 
I вам усього найкращого, пане Володимире. Дуже рада з того, що така поважна людина як ви читає наші статті. Дуже прикро взнати, що ви, автор стількох публікацій про жінок-нобеліанток, побачили в моїй публікації неточності. Шкода, що не знайома з вами особисто і не мала можливості проконсультуватися з цього питання. Повірте, я не мала наміру ображати, як ви пишете, нобеліанток своїм незнанням. Можу лише сказати, що під час написання будь-якої своєї статті взагалі і про жінок-нобеліанток зокрема я завжди консультуюся з професіоналами, спеціалістами і звертаюся до перевірених джерел: книг, довідників та енциклопедій. Більше того, інформація, викладена у моїй статті, звірялася з даними офіційного сайту Нобелівського фонду і перевірялася безліч разів на кожній стадії підготовки статті. Що стосується Б.фон Зуттнер, саме вона є першою жінкою, котра отримала премію Миру, - ця інформація вказана у всіх джерелах, пов"язаних з нобелівськими нагородами. Пропозиції Нобеля і навіть його заповіт цитується у кожному тематичному виданні. Можу запевнити, що я дуже зважено і прискіпливо підходжу до такої відповідальної роботи як збір інформації, і, навіть викладаючи іх у дещо довільній, напівжартівливій формі, все одно дотримуюся головної вимоги -достовірність фактів.
Дуже вдячна за запрошення відвідати Нобелівські читання. На жаль, раніше я не знайшла інформації ні про них, ні про вас в жодному мас-медіа, довіднику чи енциклопедії. Сподіваюся, пане Володимире, у вас є безліч цікавої інформації, пов"язаної з відомими видатними жінками. Буду рада, якщо підкажете цікаві теми та героїнь для наших публікацій. Тим більше, шо ми завжди залучаємо до роботи консультантів та цікавих аторів. Ще раз дякую за відгук. Чекатиму пропозицій.
З повагою, редактор розділу "Робота і кар"єра" Віта Пасічник.

Не ображайте нобеліанток незнаннями
Вторник, 30 декабря 2003,14:40     ответить 
Не знаю звідки поважний автор черпав свої дані про присудження Нобелівських премій.
Зі здивуванням дізнався, що першу премію миру отримала Б.фон Зуттнер, про схему присудження Нобелівських премій, про позиції А.Нобеля щодо присудження премій та нагородження ними. Наскільки я про це знаю, нічого подібного НЕ БУЛО!
Можна доказувати свою правоту у форумі, але для цього є наукові заходи, наукові публікації і т.д. Цьогоріч у Тернополі вдванадцяте відбулися Тернопільські Нобелівські читання, на яких збираються нобелісти з України та зарубіжжя і пропонують усім свої дослідження у галузі нобелістики. Наступні - відбудуться 10 грудня 2004 року, тож запрошуємо п.Вікторію.
Ваш журнал - поважний і авторитетний, тож не варто ображати нобеліанток своїм незнанням. накше довго йти нам до гендерної рівності.
З Новим роком, з Різдвом Христовим! Успіхів Вам у всьому.!
Автор повідомлення - Володимир Ханас- автор 9-ти публікацій про жінок-нобеліанток

Женщины Нобеля. Научный метод заполучить миллион
Пятница, 05 декабря 2003,13:30     ответить 
Опять печатная версия??????? Ну молодцы!!! Нечего сказать.

Добавить сообщение.

Тема:

Правила форума
Структура форума: обычная
перейти к блочной
WWWomen.ru WWWomen online! Rambler's Top100 Fair.ru Ярмарка сайтов